Romsdalshalvøya
Interkommunale
Renovasjonsselskap IKS
RIR Næring

Bersåshaugen gjenvinningsstasjon, Nesset

Rundt om i de åtte kommunene våre finner du gjenvinningsstasjoner og returpunkt hvor du kan kvitte deg med avfall som ikke hører hjemme i din egen søppeldunk.

Gjenvinningsstasjonene er bemannede, og kun tilgjengelig i åpningstiden. Til gjengjeld kan de ta i mot de fleste typer avfall.

Bruk gjennomsiktige sekker

Skal du levere avfall i sekk må disse være gjennomsiktige. Bruker du andre typer sekker må de åpnes og eventuelt sorteres på stasjonen. Dette kravet har vi for at våre ansatte skal kunne kontrollere hva slags avfall som havner i de ulike containerne, særlig med tanke på å fange opp brannfarlige gjenstander og annet farlig avfall.

Gjennomsiktige sekker får du kjøpt på de fleste dagligvarebutikker, Biltema, Clas Ohlsson og andre steder som normalt selger avfallssekker.

Kontakt

Raudsandvegen 108
Tlf. 915 10 090

Koronatiltak

Vi har restriksjoner på antall kunder på stasjonen samtidig. Det kan derfor oppstå litt ventetid når mange kommer til samme tid. Du bør forberede deg med å sortere avfallet godt før du drar, slik at det går raskt å losse. Smør deg med tålmodighet, og ta hensyn til den øvrige trafikken i området.

VIPPS #509091

Mandag 12.00 19.00
Tirsdag Stengt 
Onsdag Stengt  
Torsdag Stengt  
Fredag Stengt  


Lørdagsåpent kl. 10 - 14 følgende lørdager: 26/6, 24/7, 21/8, 18/9, 16/10, 13/11, 11/12