Romsdalshalvøya
Interkommunale
Renovasjonsselskap IKS
RIR Næring

Koronaoppdatering

RIR følger situasjonen rundt koronaviruset nøye, og forholder oss til de råd vi får fra helsemyndighetene.

Oppdatert 16.3.20

Avfallsinnssamlingen går som normalt. Dersom det skulle oppstå en situasjon med stort fravær av ansatte kan vi bli nødt til å gjøre tiltak som får konsekvenser for hentefrekvens. Dette vil vi informere om fortløpende.

Bilvrakmottaket i Årøsetervegen 2B holder stengt inntil videre. Dette er for å skjerme renovatørene våre, som har base i samme bygg.

Sørg for at poser med restavfall og matavfall er godt knyttet igjen før du legger dem i dunken. Bruk gjerne dobbel knute. Pass på å holde lokket på dunken lukket. 

Kontakte oss

Om du trenger å komme i kontakt med oss, bruk epost eller telefon, ikke personlig oppmøte. 

På anlegget i Årødalen vil administrasjonsbygget være stengt for besøkende. Eventuelle henvendelser til anlegget skjer via telefon eller luke ved vekta.

Bilvrakmottaket er stengt.

Gjenvinningsstasjonene

Eide gjenvinningsstasjon er stengt på ubestemt tid. De andre stasjonene er foreløpig åpne, men vi oppfordrer til ikke å oppsøke gjenvinningsstasjonene med mindre det er helt nødvendig. Er du syk eller i karantene skal du ikke oppsøke gjenvinningsstasjonene i det hele tatt.

Fra og med tirsdag 17.3 tillates kun to kunder samtidig på stasjonene våre.

På gjenvinningsstasjonene våre vil det være betjening til stede for å veilede, men servicenivået vil være lavere enn vanlig. Hold avstand til de ansatte og andre besøkende. God håndhygiene er en selvfølge. Vi tar ikke lenger imot kontanter. Betaling må skje via Vipps eller kontaktløs kortbetaling.