Romsdalshalvøya
Interkommunale
Renovasjonsselskap IKS
RIR Næring

Korona og avfallshåndtering

RIR følger situasjonen rundt koronaviruset nøye, og forholder oss til de råd vi får fra helsemyndighetene.

Oppdatert 24.3.21

Avfallsinnssamlingen går som normalt. Dersom det skulle oppstå en situasjon med stort fravær av ansatte kan vi bli nødt til å gjøre tiltak som får konsekvenser for hentefrekvens. Dette vil vi informere om fortløpende.

Sørg for at poser med restavfall og matavfall er godt knyttet igjen før du legger dem i dunken. Bruk gjerne dobbel knute. Pass på å holde lokket på dunken lukket. 

Kontakte oss

Om du trenger å komme i kontakt med oss, bruk epost eller telefon, ikke personlig oppmøte. 

På anlegget i Årødalen vil administrasjonsbygget være stengt for besøkende. Eventuelle henvendelser til anlegget skjer via telefon eller luke ved vekta.

Bilvrakmottaket i Årøsetervegen 2B er åpent igjen, etter å ha vært stengt noen uker. Hvilke regler som gjelder her kan du lese hos RIR Næring.

Gjenvinningsstasjonene

Gjenvinningsstasjonene er åpne, men med restriksjoner i hvor mange kunder som kan være på sorteringsflata samtidig. I Molde og på Varhol kan det maksimum være fem biler samtidig, på de øvrige stasjonene 3 biler samtidig. Følg instruksjonene fra de ansatte.

Holde to meter avstand til andre kunder og ansatte.

Vi oppfordrer til bruk av munnbind.

Er du syk eller i karantene skal du ikke oppsøke gjenvinningsstasjonene i det hele tatt.

På gjenvinningsstasjonene våre vil det være betjening til stede for å veilede, men servicenivået vil være lavere enn vanlig. Hold avstand til de ansatte og andre besøkende. God håndhygiene er en selvfølge. Vi tar ikke lenger imot kontanter. Betaling må skje via Vipps eller kontaktløs kortbetaling.