Romsdalshalvøya
Interkommunale
Renovasjonsselskap IKS
RIR Næring

Naturligavis

Naturligavis er en informasjonsavis fra RIR. Den kommer ut fire ganger i året og sendes til alle beboere i vårt område.

Nr. 1-2019

En skikkelig gladnyhet denne gangen: i løpet av april begynner vi å holde gjenvinningsstasjonene våre åpne også på lørdager. Rauma kommune blir nytt medlem i RIR. Vi har også tatt en prat med karene som håndterer avfallet når det kommer til anlegget vårt i Årødalen.

Nr. 3-2018

Møt gjenvinningsgjengen vår, de som jobber på gjenvinningsstasjonene. Du får informasjon om Klimafestivalen som kommer i januar, og en app som skal bidra til at mindre mat blir kastet. I dette nummeret starter vi også den nye barnespalten vår.

Nr. 2-2018

Nå er det mulig å komme til RIR og få kjøpt kompost lagd av hageavfall. Om du samtidig har slakteavfall å levere er det viktig å merke seg at vi nå har fått nye rutiner for levering av døde dyr. I denne utgaven av Naturligavis får du også bli bedre kjent med renovatørene våre, og Julsundet skole som ble kåret til årets strandrydder 2018.

Last ned nr. 2-2018

Nr. 1-2018

Pusse opp i sommer? Naturligavis gir deg råd om kildesortering ved små og større oppussingsprosjekter. Vær særlig forsiktig med asbest. Vi tar i mot asbest, men har strenge krav for hvordan den skal pakkes inn og transporteres.

Last ned nr. 1-2018