Romsdalshalvøya
Interkommunale
Renovasjonsselskap IKS
RIR Næring

Slutt på vekt i Årødalen

Nå er det slutt på å betale etter vekt på gjenvinningsstasjonen i Årødalen.


Vi innfører samme betalingssystem i Årødalen som vi har på de andre gjenvinningsstasjonene våre. Når du som privatperson kommer gjennom porten på anlegget vårt så slipper du å stoppe på vekta. Bare kjør rett fram opp til gjenvinningsstasjonen, så får du hjelp der oppe.

Prisen regnes ut etter kubikk, slik det allerede har vært gjort i flere år på de øvrige stasjonene. Du betaler til personalet på stasjonen, og kan kjøre rett ut igjen etterpå. Du trenger ikke å stoppe ved administrasjonsbygget med mindre du har et annet ærende der. 

Dette håper vi skal lette på trafikksituasjonen på travle dager. Kjørefila nærmest administrasjonsbygget blir nå forbeholdt næringskunder med konto, og andre storbiler som skal videre inn på anlegget. Med det vil vi oppnå mindre kø for privatkunder, og redusert fare for konflikter mellom personbiler og lastebiler. 

Så slipper du også å kjøre til Varhol for å slippe billigere unna når du har noe skikkelig smått og tungt du skal levere.

Næringskunder

Vekta vil ikke være åpen på kveldstid, bare i anleggets ordinære åpningstid kl. 8-15 alle hverdager. Dette er åpningstiden kontokundene våre må forholde seg til. På gjenvinningsstasjonen vil det bare være mulig å betale kontant, med kort eller med Vipps.